Etiket Sonuçları: veli

Eyl

25.09.2023 tarihinde gerçekleşen 9. sınıf veli toplantısı ile veli okul arasında birliğin artması ve öğrencilerin uyum sağlaması için gerekli çalışmalar yürütülmektedir. Başarının Veli-Okul-Öğrenci üçlemesi ile daha iyi olacağı üzerinde durulmuş ve okulun başından itibaren verimli bir öğrenme ortamı sağlanmaya çalışılmaktadır. Önümüzdeki pazartesi günü 02.10.2023 tarihinde 12. sınıflar için veli toplantısı yaparak sıvan süreci üzerinde durularak daha başarılı bir süreç geçirilmesi planlanmaktadır.

Mrt

Okulumuz da eğitim öğretimine başlayan 9 sınıf öğrencilerine yönelik eğitimin daha planlı ve daha başarılı gerçekleştirilebilmesi adına veli toplantısı düzenlenmiş olup Öğretmen-Öğrenci-Veli bağlantısı kurulmaya çalışılmaktadır. Ayrıca 10. Sınıfların alan seçimi için bilgilendirme ve geleceği planlama doğrultusunda veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Veli Toplantılarına katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz tarafından düzenlenen veli toplantısında velilere yılın planı ve hedeflerimiz doğrultusunda toplantı gerçekleştirilip hedeflerimiz doğrultusunda işbirlikli olarak devam edeceğimiz konuşulmuştur. Geçen yılki akedemik başarının artırılması adına Veli Okul Öğrenci üçgeni ile geleceğimizin başarılı gençlerini yetiştirmek adına gerekli çalışmaları özverili bir şekilde gerçekleştirmek olduğumuz ortaya konulmuştur.

Toplantıya katılan bütün velilerimizi teşekkür eder ve bu süreçte öğrencilerimizin takibi ve destekleri geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu yeniden söylemek isteriz.