Ekm

30 Ekimin tatil edilmesis münasebetiyle sınav tarihleri bir gün ötelme yapılarak yapılacaktır. (Pazartesi Salıya, Salı Çarşambaya ... şeklinde)

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 1 yazılı sınav tarihleri;

May

9 Mayıs eTwinning Gününde akademisyen Büşra Bakioğlu ile “sınıf dışı öğrenme” üzerine konuşacağımız Webinarda bir araya geleceğiz.

Nis

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığının, ülkemizde bahar ve yaz aylarında görülen önemli bir zoonotik karakterli enfeksiyon hastalığı olduğu, başlıca kene tutunması veya keneyle temas sonucunda bulaştığı, bu hastalıktan korunmada kişisel korunma tedbirlerinin alınmasının büyük önem taşıdığı ve halkın bilgilendirilmesi ve farkındalığın oluşturulması hedeflenmektedir.

Ock

Okulumuzun e-Güvenlik Politikasını geliştirmek, öğrencilerimizin teknolojiye ve internete güvenli bir şekilde erişmelerini planlamak için öğrenci,veli ve öğretmenler için anketler hazırladık.

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. Dönem 1. Sınav tarihleri. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi ve öğrenci listesi ektedir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Ağu

Pansiyon başvuruları için ekte sunulan belgelerin hazırlanarak doğrudan okul idaresine başvuru yapılması gerekmektedir.

Tem

2020 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimizin kılavuzu incelemeleri ve belirtilen süre içerisinde tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

Tem

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün; "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında Türkiye geneli resmî/özel lise öğrencilerine yönelik olarak uzaktan erişim yoluyla düzenlediği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nın ile ilgili bilgiler ekte sunulmuştur.

Tüm öğrencilerimizin ilgili yarışmayı incelemelerini ve katılım sağlamalarını rica ederiz.

Haz

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 11.Sınıfa geçen öğrencilerimiz için alan seçimleri 30 Haziran - 8 Temmuz tarihlerinde yapılacaktır. Alan tercihleri ile ilgili ders tablosu ve dilekçe aşağıdadır. Alan seçimleri için öğrencilerimizin mutlaka velileri ile birlikte okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 8 Temmuz 2020 Çarşamba

Haz

27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanacak 2020-YKS Başvuru Kılavuzu, sınav tarihlerinin değişmesi nedeniyle güncellenmiştir. Kılavuzun yeni hali ekte sunulmaktadır.

2020-YKS'ye başvuran adayların, YKS değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini, 30 Haziran-7 Temmuz 2020 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kontrol ederek onaylamaları; eğitim bilgilerinde eksiklik veya hata olan adayların ise belirtilen tarihlerde kendi okullarından, MEB e-okul sistemindeki hatalı bilgilerinin düzeltilmesini sağlamaları gerekmektedir.

Haz

Sevgili öğrenciler, 9-10-11. sınıf düzeyindeki sorumluluk sınavları Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Eylül ayında yapılacaktır.  Ancak 12.sınıf öğrencilerinin mezun olabilmesi açısından 22-30 haziran tarihlerindeki sorumluluk sınavlarından başarılı olmaları gerekmektedir. Aşağıda sorumluluk sınavına girmesi gerek öğrenci isimleri, dersler ve sınav takvimi belirtilmiştir.

May

YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV'de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz, yüzlerce soru çözümüne ve anlatımına kumandanın tek tuşuna basarak ulaşabilirler.