Ara

Okulumuz Rehber öğretmenleri tarafından Erbap kapsamında 9. Sınıf öğrencilerimize "İletişim Becerileri ve Etkili İletişim" konulu seminer programı düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz 10.sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında 3 . Olan Esmanur Harmancı 2.olan Betül İçoğlu ve 1. Olan Ahmet Kadir Gündüz'e göstermiş oldukları başarıdan dolayı ödül verildi

Ara

12. Sınıf öğrencilerinin sınava hazırlık döneminde psikolojik destek ve bu süreçte daha özverili çalışmaları adına "Motivasyon" çalışmalarımız devam etmektedir.

Ara

Öğrencilerimizi bilinçlendirme çalışmalarında "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" ile ilgili ve "Kadına Şiddete Hayır" konularında bilgilendirmelerle beraber Panolor üzerinden de gerekli görülen önemli bilgiler sunulmaktadır. Daha iyi bir gelecek için bireysel gelişime önem verip doğru zaman kontrolü ve doğru davranışların öğretilmesi yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

Kas

Rehberöğretmenlerimiz Fatih DABAK - Kenan ALPYÜRÜR tarafından Okulumuzda Erbap kapsamında 11. Sınıf öğrencilerimize "Teknoloji bağımlılığı"konulu seminerler düzenlenmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliklerini İlçemiz adına Okulumuz Aşkale Borsa İstanbul Anadolu Lisesi gerekli özverili çalışmaları sonucu gerçekleştirmiştir. Yine bir soğuk günde kalplerde hüzün ile Atatürk'ü yad ederek saygı rahmet ve minnetle anıyoruz...

Çalışmlarda yer alan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasımdan görüntüler;

Bir resim yap gösterisi ve Koro gösterisi

Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ataya Cevabı

Ekm

Aşkale Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene okulumuzu temsilen katılım sağlanarak günün anlam ve önemi çerçevesinde çalışmalarımızı sergileyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaları gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen her öğretmen ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Genç nesil gelecek sizindir gelecek sizlere emanettir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz desteği ile okulumuzda tadilat açalışmaları başladı daha nezih bir ortamda eğitim öğretimimizin devam etmesi adına çalışmalarımız sürmekte olup İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ataması gerçekleşen Abdurrahman GAZİOĞLU'na yeni görevinde başarılar dilemek ve yeni görevinin hayırlı olsun ziyareti okulumuz idaresi ve öğretmenleri ile gerçekleşmiştir. Sayın ilçe milli eğitim müdürümüze hoşgeldin diyerek hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Okulumuzda ERBAP Kapsamında bireysel gelişmelerin takibi ve eksikliklerin belirlenme adına Türkiye Geneli denemelerimize devam ediyoruz geçtiğimiz yılki başarılı denemeler ve sonuçların değerlendirilmesi ışığında bu yılda YKS yönelik denemelere devam ediyoruz. 12 Sınıflara yönelik yapmış olduğumuz denememizle de öğrencilerimize destek ve kararlılıkla yollarına devam etmelerine öncü olacağımızı başarının uzak olmadığını göstermek isteriz.

Yine buradan söylemek isteriz ki başarıya azim kararlılık ve inanç ile çalışmalar getirecektir.

Ekm

Okulumuz tarafından düzenlenen veli toplantısında velilere yılın planı ve hedeflerimiz doğrultusunda toplantı gerçekleştirilip hedeflerimiz doğrultusunda işbirlikli olarak devam edeceğimiz konuşulmuştur. Geçen yılki akedemik başarının artırılması adına Veli Okul Öğrenci üçgeni ile geleceğimizin başarılı gençlerini yetiştirmek adına gerekli çalışmaları özverili bir şekilde gerçekleştirmek olduğumuz ortaya konulmuştur.

Toplantıya katılan bütün velilerimizi teşekkür eder ve bu süreçte öğrencilerimizin takibi ve destekleri geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu yeniden söylemek isteriz.

Nis

Okulumuzca düzenlenen Şiir ve Şarkı dinletisi gerçekleşmiş olup Katılımından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan ÇINAR'a ve organizasyona emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Müzik Öğretmenlerinden Bahargül KASAP hocamızın katkıları ile türklülerimizin canlandırılarma projesi hız kesmeden devam ediyor. :)

Şbt

Okulumuz Müzik Öğretmenlerinden Bahargül KASAP hocamızın katkıları ile türklülerimizin canlandırılarak anımsanması ve anlatılması etkinlikleri, sınıflarda başladı. Katkılarından ve bu ince düşüncesinden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Ağu

Pandemi nedeniyle eğitim-öğretime verilen arada okul ve pansiyon binamızda onarım, tadilat, yapı ve inşaat işleri ile ilgili bazı çalışmalar yapıldı.